fysio leunissen en thijssen teamfoto
Kylian Thijssen

Kylian Thijssen

Mijn naam is Kylian Thijssen en ik ben sinds 01-01-2024 samen met mijn collega Mieke Leunissen de eigenaar. In 2017 heb ik het CIOS afgerond met als specialisatie Personal trainer. Van 2015- 2017 ben ik betrokken geweest bij het medisch team van Roda jc Kerkrade op Kaalheide bij de Onder 18.
In 2021 ben ik afgestudeerd als Fysiotherapeut aan de Hogeschool Zuyd te Heerlen. Mijn specialisaties liggen bij de Schouder en ben ik aangesloten bij het ParkinsonNet. Vanaf 2022 ben ik begonnen aan de Master Manuele therapie aan het SOMT. Vanaf jongs af aan ben ik zeer actief geweest en hoop ik dat te kunnen overdragen aan mijn patiënten. In mijn vrije tijd ben ik dan ook vaak te vinden in de sportschool.

Mieke Leunissen

Ik ben Mieke Leunissen en samen met mijn collega Kylian Thijssen sinds januari 2024 mede- eigenaar van de praktijk. Sinds 2007 ben ik als fysiotherapeut werkzaam in ons mooie vak. Tevens heb ik de master Kinderfysiotherapie in Breda afgerond en ben ik met veel plezier aan het werk als kinderfysiotherapeute.
Ik woon samen met mijn vriend en twee kinderen in Valkenburg. Waarbij we actief genieten van deze mooie omgeving. Binnen mijn werkzaamheden vind ik persoonlijk contact, goed overleg (met ouders/ verzorgers/ huisartsen/ specialisten etc.) en een luisterend oor naast fysiotherapeutische deskundigheid belangrijke aspecten binnen mijn werk.
Mieke Leunissen
Paul Leunissen

Paul Leunissen

Mijn naam is Paul Leunissen. Binnen onze praktijk  fysiotherapie Leunissen en Thijssen ben ik werkzaam als fysiotherapeut en manueel therapeut. Mijn specialisaties liggen op het vlak van de manuele therapie, de behandeling van mensen met Parkinson en de Oncologische revalidatie.
Als manueel therapeut ben ik de bewegingsconsulent bij uitstek voor gezondheidsproblemen die een relatie hebben met stoornissen in het functioneren van de wervelkolom en of armen en benen. De ziekte van Parkinson en de gevolgen van kwaadaardige aandoeningen en de medische behandeling daarvan, heeft vaak grote consequenties voor het functioneren van de patiënt. Intensieve scholing, uitgebreide ervaring en deelname aan de diverse netwerken (ParkinsonNet en Onconet Zuyd) staan garant voor een optimale fysiotherapeutische behandeling!

Emma Wassenberg

Hoi allemaal! Mijn naam is Emma Wassenberg. Ik ben 22 jaar oud en kom uit het mooie heuvelland! In mijn vrije tijd hou ik ervan om te sporten en er op uit te gaan met vrienden en familie. Ik zit momenteel in de afrondende fase van de opleiding fysiotherapie en ik zal vanaf volgende week gaan starten binnen de praktijk als assistent fysiotherapie. Hierbij zal ik een gedeelte van de vakantie van Kylian vervangen en daarna op de vrijdagen aan het werk gaan. Ik kijk er enorm naar uit om aan de slag te gaan binnen de praktijk om meer ervaringen op te doen en mijn kennis en kunde uit te breiden! Ik hoop dan ook met een positieve sfeer aan de slag te gaan om iedereen die een bezoek brengt aan de praktijk te ondersteunen en te helpen bij het behalen van hun doelen! Hopelijk tot snel! Emma Wassenberg
Emma Wassenberg