Onze Partners

Klik op één van onze onderstaande partners om meer te weten te komen.
Parkinson net
Onconet Zuyd
schoudernet
gera orthopedische schoentechniek
ergotherapie

ParkinsonNet staat voor de best mogelijke parkinsonzorg in Nederland.
Met een landelik netwerk van meer dan 3.900 zorgverleners gespecialiseerd in de ziekte van Parkinson en parkinsonisme.
ParkinsonNet wil de best mogelijke zorg en kwaliteit van leven voor iedereen met de ziekte Parkinson, of een atypische parkinsonisme.
Door de mens met Parkinson centraal te stellem, samenwerking tussen verschillende zorgverleners te vergroten, faciliteert ParkinsonNet een optimaal netwerk van parkinsonspecialisten. Op deze manier draagt ParkinsonNet bij aan een hoogwaardige kwaliteit van zorg.

Iedere maand wordt ParkinsonTV online live uitgezonden over de ziekte van Parkinson. Tijdens de uitzendig spreken zij, samen met een ervaringsdeskundige, een parkinsonexpert en parkinsonneuroloog, over een specifiek thema.

Wilt u meer informatie over de ziekte van Parkinson, of parkinsonisme, ga dan naar: www.parkinsonnet.nl

Fysiotherapie Leunissen & Thijssen is aangesloten bij OncoNetZuyd.
OncoNetZuyd is een samenwerkingsverband van fysiotherapeuten, gespecialiseerd in de incologie. Samen streven zij naar kwalitatief hoogwaardige zorg voor mensen met een oncologische aandoening en/ of de gevolgen hiervan, in alle fasen van deze ziekte. Zij bieden fysiotherapeutische zorg zo dicht mogelijk in de buurt van de eigen woon omgeving.
OncoNetZuyd is een stichting en is actief in Limburg. Alle fysiotherapeuten die hierbij zijn aangesloten hebben een opleiding in de oncologie afgerond.

Voor meer informatie, ga dan naar: www.onconetzuyd.nl

Fysiotherapie Leunissen & Thijssen participeert actief in het schoudernetwerk Oostelijk Zuid Limburg (SOZL)
Dit netwerk bestaat uit een groep fysiotherapeuten / manueel therapeuten die vanuit hun persoonlijke interesse een specialisatie hebben opgebouwd op het gebied van schouderdiagnostiek en behandeling. Er worden specifieke voorwaardes gesteld om tot dit netwerk te treden

Voor meer informatie, ga dan naar: www.schoudernetozl.nl

Gera Orthopedische Schoentechniek B.V. levert alle mogelijke orthopedische en schoen technische producten en diensten aan huis of bij u in de buurt!

Onder andere:
Steunzolen en voetbedden (inlays)
Aanpassingen aan confectie schoeisel (OVAC)
Semi-orthopedisch schoeisel (OSB)
Orthopedisch schoeisel (OSA)
Verbandpantoffels (Pulman)
VoorLopig Orthopedisch Schoeisel (VLOS)

Wij werken met een klein team van uiterst vakkundige en betrokken medewerkers.

Wij leveren kwalitatief hoogwaardig maatwerk. Korte lijnen en heldere communicatie in multidisciplinair verband. Altijd een vast aanspreekpunt en een vertrouwd gezicht.

Onze orthopedische schoenen zijn in alle varianten leverbaar, zowel in modieuze als elegante uitvoeringen.

Modellen door u zelf aangeleverd hebben onze voorkeur. U heeft volop keuze uit moderne en hoog kwalitatieve leersoorten en materialen in alle mogelijke kleuren.

Een eerste afspraak of advies consult is bij ons ALTIJD kosteloos en geheel vrijblijvend, zowel op onze locaties als ook aan huis.

Middels een verwijzing van een podotherapeut, huisarts, of medisch specialist is het bij voldoende indicatie mogelijk dat u voor een vergoeding in aanmerking komt. Uw adviseur kan u hier alles over mededelen.

GERA Orthopedische Schoentechniek B.V. heeft overeenkomsten met iedere zorgverzekeraar of zorgkantoor in Nederland.

Wat doen wij?

Gezondheid is een kostbaar bezit. Lichamelijk hebben we allemaal onze beperkingen. Sommige beperkingen zijn echter zodanig dat het functioneren in het dagelijkse leven teveel gehinderd wordt. In Nederland maken daarom ruim 100.000 mensen gebruik van een orthopedische voorziening om het dagelijks functioneren te verbeteren. Gera Orthopedische Schoentechniek B.V. heeft meer dan 55 jaar ervaring in huis. Hierdoor vinden we altijd een passende oplossingen voor functionele beperkingen aan het bewegingsapparaat.

Wij doen dit door voor u een orthopedische voorziening individueel (op maat) te vervaardigen zodat beperkingen worden opgeheven of zeker afnemen. Hierbij streven we er naar om een technisch en medisch goede voorziening te maken die ook nog eens erg mooi is!

Alles is bespreekbaar, en niets is te gek!

Daagt u ons uit?

Voor meer informatie, ga dan naar: www.gerabv.nl

Ergotherapie helpt u weer zo zelfstandig mogelijk te functioneren bij alledaagse activiteiten zoals aankleden, douchen en eten (bereiden).  Dagelijks verricht iemand veel handelingen zonder hierbij na te denken. Soms lukt het niet meer om deze dagelijkse handelingen uit te voeren en kan iemand belemmerd worden in zijn/haar zelfstandigheid. Dan kunt u terecht bij Ergotherapie de Mijnstreek.

Er wordt dan samen met u op zoek gegaan naar de mogelijkheden om deze dagelijkse handeling (weer) mogelijk te maken. Het leveren van zorg op maat staat hierbij voorop. Er wordt samen gezocht naar een passende oplossing. Dit kan door middel van behandelen, begeleiden, adviseren, trainen en coachen.

Voor meer informatie, ga dan naar: www.ergodemijnstreek.nl

Fysio Leunissen en Thijssen

Wij doen mee om geld op te halen voor kankeronderzoek.

Geld dat heel hard nodig is, want maar liefst 1 op de 2 mensen in Nederland krijgt de diagnose kanker.

Sponsor en help KWF met de financiering van belangrijk onderzoek naar kanker.

Namens Fysio Leunissen & Thijssen en KWF: dankjewel!

Doneer hier!