emma wassenberg

Even voorstellen: Emma

Hoi allemaal!

Mijn naam is Emma Wassenberg. Ik ben 22 jaar oud en kom uit het mooie heuvelland! In mijn vrije tijd hou ik ervan om te sporten en er op uit te gaan met vrienden en familie. Ik zit momenteel in de afrondende fase van de opleiding fysiotherapie en ik zal vanaf volgende week gaan starten binnen de praktijk als assistent fysiotherapie. Hierbij zal ik een gedeelte van de vakantie van Kylian vervangen en daarna op de vrijdagen aan het werk gaan.

Ik kijk er enorm naar uit om aan de slag te gaan binnen de praktijk om meer ervaringen op te doen en mijn kennis en kunde uit te breiden! Ik hoop dan ook met een positieve sfeer aan de slag te gaan om iedereen die een bezoek brengt aan de praktijk te ondersteunen en te helpen bij het behalen van hun doelen!

Hopelijk tot snel!

Emma Wassenberg

Recente berichten

 • praktijkovername

  Praktijkovername

  12 feb 2024

  Op 1 januari 2024 hebben Paul en Christien de sleutel van onze…
 • emma wassenberg

  Even voorstellen: Emma

  12 feb 2024

  Hoi allemaal! Mijn naam is Emma Wassenberg. Ik ben 22 jaar oud…
 • Levi Schormans

  Even voorstellen

  06 feb 2024

  Wegens de vakantie van Kylian komt Levi de komende twee weken op…
 • fysio leunissen en thijssen

  OPGELET!

  26 jan 2024

  Voor onze moderne fysiotherapie praktijk op een goed gelegen locatie in Hulsberg…
 • Rene Heijnen

  Kunst

  24 jan 2024

  Per vandaag hangen deze prachtige schilderijen in onze praktijk. De schilderijen zullen…
Fysio Leunissen en Thijssen

Wij doen mee om geld op te halen voor kankeronderzoek.

Geld dat heel hard nodig is, want maar liefst 1 op de 2 mensen in Nederland krijgt de diagnose kanker.

Sponsor en help KWF met de financiering van belangrijk onderzoek naar kanker.

Namens Fysio Leunissen & Thijssen en KWF: dankjewel!

Doneer hier!